privacy statement

Bezoek je onze website: crowdfundinghorecaleerdam.nl welke doorgelinkt staat naar thuisstappeninleerdam.nl, dan verwerken we een aantal persoonsgegevens. We vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt omgegaan en daarom worden persoonsgegevens dan ook secuur door ons verwerkt en beveiligd. In dit privacy statement vertellen we je hier graag meer over.

We gebruiken je IP-adres om te analyseren hoe lang en welke pagina’s je van onze website bezoekt en hoe bezoekers op onze website terecht zijn gekomen. Hiervoor gebruiken we het statistiekenprogramma Google Analytics. Lees hier het privacybeleid van Google Analytics.

Ten behoeve van het opsporen van eventuele problemen van onze website en server, bewaren onze servers zogenaamde logfiles. Dit doen we om onze website en server veilig en toegankelijk te houden voor jou en voor onszelf.

Door middel van cookies worden er persoonsgegevens verzameld die door ons worden gebruikt voor het optimaliseren en beter maken van de website. Daarnaast gebruiken we cookies om te weten of onze online advertentie campagnes aanslaan. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Bij een eventueel volgend bezoek aan onze website kan deze informatie weer naar onze servers teruggestuurd worden. Hoe cookies precies werken en welke we gebruiken, lees je in ons cookiebeleid.

Op onze website vind je een donatieformulier. We slaan je persoonlijke gegevens; naam en e-mailadres, die je invult, op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. We gebruiken je gegevens alleen voor het doneren en beantwoorden van je vraag.

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Wij hanteren verschillende bewaartermijnen voor jouw gegevens. Wij bepalen de bewaartermijn op basis van de wet- en regelgeving. De meeste gegevens bewaren wij tot 1 jaar na het laatste contact. Gegevens die wij op basis van de wet langer moeten bewaren zullen wij bewaren tot de bewaarplicht is komen te vervallen.

 

Via Google en Facebook kunnen gegevens buiten de Europese Unie verwerkt worden. Al deze partijen zijn aangesloten bij het Privacy Shield Programma en voldoen daarmee aan een volgens de Europese Commissie passend beschermingsniveau.

Op onze website is een SSL-certificaat geïnstalleerd. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.


Je hebt het recht je persoonsgegevens in te kijken. Ook kun je gegevens laten wijzigen of laten verwijderen uit onze database. Verder kun je verzoeken om de verwerking te beperken en kun je bezwaar maken tegen de verwerking. Daarnaast heb je het recht om te vragen om de gegevens die wij over jou verwerken aan jou over te dragen of aan een andere organisatie. Laat het ons weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contactgegevens:
Jady van Willigen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Ten slotte wijzen wij er nog op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Dit privacy statement is met grote zorgvuldigheid opgesteld en kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele versie vind je altijd op www.thuisstappeninleerdam.nl 

Leerdam, januari 2021

Hide comment form

250 Characters left


Crowdfunding Horeca Leerdam is opgezet met goedkeuring van Stadshart Leerdam (L.O.V.) De verdeling van het opgehaalde bedrag wordt in overeenstemming met en met medewerking van de penningmeester van de Leerdamse Ondernemers Vereniging gedaan.

Alle "natte' horecaondernemers zijn voor deze crowdfunding benaderd.

Webdesign & ontwikkeling: Creadiva Creative Solutionz